Bekrachtig jouw talent

Bekrachtig jouw talent

Op avontuur naar werkplezier en persoonlijke groei

Jaa je bent 40 (-er), het dertigersdilemma ligt achter je. Nu is het tijd om voluit te leven.
Je weet dat je sterke kanten hebt. Jammer, dat je ze niet helemaal benut! 
In Ontdek je sterke punten, neem je tijd voor jezelf. Je ontdekt nog meer specifiek waar jij goed in bent. En belangrijk je gaat hier echt stappen in zetten. Waardoor je een vastberaden 40-er wordt, krachtig en met zelfvertrouwen.
Uiteraard vinden deze gesprekken wandelend plaats in de prachtige natuur rondom Tilburg – Breda.

Bekrachtig jouw talent

Hoe werkt het?

 • De eerste stap is dat we nauwkeurig gaan bekijken wat jouw 5 sterke punten zijn. Herkenbaar en vernieuwend. Het geeft plezier om jezelf zo verder te ondtekken.
 • Vervolgens ga je met ‘de bril’ van talenten  naar jouw leven kijken. Waar kun je jouw sterke punten meer laten stralen? Je merkt dat je een vastere  koers hebt. Dit geeft je een fijn gevoel over jezelf.
 • In de laatste stap ga je op avontuur. Je bedenkt echte uitdagingen voor jezelf. Ze sluiten aan bij jouw unieke talenten. Hierdoor voel je je die zelfverzekerde en goed ontwikkelde 40-er. Jong en wijs tegelijk!

Ontdek je sterke punten

Wat brengt het?

 

 • Je ontdekt hoe heerlijk het is om te leven en werken vanuit jouw talenten.
 • Je viert de veertig (zonde om dat niet te doen toch?)
 • Je bent trots op jouw zelfvertrouwen als 40-er. Je voelt en gedraagt je zelfverzekerder. Dit heeft een positief effect op jou en jouw omgeving.
 • Je hebt plezier, ook al is het soms spannend om een uitdaging aan te gaan. De tevredenheid die je hebt achteraf is zo belonend. Je gaat nog vaker nieuwe dingen uitproberen.
 • Je komt op het snijpunt van zelfvertrouwen en uitdaging, daar ontstaat bevlogenheid.

Ontdek je sterke punten

Wat doen we?

 

 • 3 fijne opfrissende wandelingen, van 1,5 uur met een bevlogen 40-something coach.
 • Ontdek je sterke punten duurt ongeveer 1,5 maand
 • 1 sterke punten test: de manier om jouw talenten te bekrachtigen.
 •  een persoonlijke talentenscan: wat motiveert jou?
 • Je bepaalt na iedere wandeling zelf welke stap en uitdaging je gaat doen. Je hebt de coach als ‘stok’ achter de deur.
 • Een lekker drankje, op de mooiste plekken in het bos.
 • Alle bewezen wetenschappelijke effecten van buiten zijn en wandelen.
 • Investering 549 euro, vrijgesteld van btw
 • We wandelen in de regio Tilburg en Breda bijvoorbeeld Boswachterij Dorst, het Mastbos, Loonse en drunense duinen. (woon je verder? We kunnen ook wandelend met elkaar bellen en het coachgesprek voeren, informeer gerust naar de mogelijkheden)

 

Informatie of Vragen?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op. Klik hieronder om je vraag per mail te stellen.

individuele coaching
individuele coaching

Wat zeggen anderen?

Ik voel me sterker omdat ik duidelijker weet waar ik voor sta en waar ik goed in ben. Ik weet ook waar ik minder goed in ben maar kan dit wat beter naast me neerleggen (daar niet per se de focus op leggen). Ik ga me in mijn werk proberen te focussen op waar ik goed in ben en ik ga in die dingen investeren. 

Ik waardeer je persoonlijke stijl van coaching: je laat mij vooral praten (zoals het een coach betaamt) maar brengt ook soms je eigen ervaringen en gevoel in op een authentieke manier. Hierdoor voelde het voor mij vaak meer als een gesprek dan dat ‘ik op de werkbank’ lag.

Bekrachtig jouw talent

Marian van Riel

O ik vind het heerlijk om 40 te zijn. Niet dat ik dat meteen wist op mijn verjaardag. Nu een paar jaar verder zie ik hoe gaaf het is. Ik voel me krachtig en met meer zelfvertrouwen.

Een van de zaken die mij steeds weer richting geven is dat ik er van overtuigd ben dat je  leeft vanuit je talenten.

Een van mijn sterke punten is maximalisering. Het beste uit mensen halen.  Ik begeleid je graag zodat je meer uit jezelf haalt. Zodat je alle potentieel die je in je ziet en benut.

Ook ben ik een positief mens, dit zou ook als lichtzinnig opgevat kunnen worden. Zo is het niet, ik kan zeker aandacht besteden aan daar waar we het moeilijk hebben. Van nature richt ik mijn aandacht naar plezierig leven. Ik heb talent om het leven lichtvoetig tegemoet te treden, en neem jou hier graag in mee.

Het komt niet vanzelf, het leven naar je talenten. Ook ik heb een zoektocht gehad (en nog steeds raak wel eens de weg kwijt). Nu ik de 40 ben gepasseerd merk ik dat ik mijn talenten-spier beter getraind heb. Ik kan er makkelijker mijn focus weer op leggen. Hierdoor ervaar ik heel veel werkplezier in mijn leven.

 

 

Veel gestelde vragen

Kan ik een vergoeding krijgen?

 • Ja, werkgevers zijn bereid om de kosten te vergoeden. Om de talentontwikkeling van de medewerker te stimuleren. Een opleidingsbudget of een vitaliteitsbudget zijn vaak beschikbaar.

 • Zzp´ers kunnen de coaching opvoeren als kosten voor persoonlijke ontwikkeling en kunnen 21% btw terug vragen.

Gaan we bomen knuffelen? Nee, tenzij dit jouw uitdaging is haha.

Wat als het regent? De wandelingen gaan bijna altijd door ook als het nat is buiten. Een paraplu en goede regenkleding zijn de oplossing.

Ik ben nog geen veertig of al 50, mag ik toch meedoen? Ja dat mag, als je jezelf wel in de omschrijving herkent ben je van harte welkom.