De Boswandeling

Bedrijfscoaching in de buitenlucht

Veel bedrijven worstelen met het vitaal krijgen en houden van hun medewerkers. De vele prikkels van buitenaf, de snelheid en het continue moeten maken van keuzes zorgen voor stress. Of zoek je voor een team-activiteit eens een verfrissende vorm. Ook teamcoaching in de buitenlucht is een heerlijk.

Hieronder het menu van wandelingen.

 

Wandeling 

Nieuwe energie

Tijdens deze wandeling ontdekken we meer over wat jouw energiegevers en energievreters zijn. Hoe werk je in een flow? Door te werken in een juiste flow bevorder je jouw energiebalans. Je werkt met meer rust, plezier en kunt meer genieten van jouw vakantie.

Wat gaan we doen?

 • Mindful wandelen
 • Ontdek wat energievreters zijn
 • Ontdek wat op dit moment jou energie geeft

Het wordt een inspirerende wandeling. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en je kunt concreet aan de slag om met meer energie te gaan werken!

Wandelen met collega`s terwijl je thuiswerkt

Nieuwe energie – vanaf thuis

Veel mensen werken op dit moment verplicht thuis. Hele dagen naar een scherm kijken. Stijve spieren van al het zitten. Het gemis van het contact met collega`s wordt groter.

 

Wat gaan we doen?

 • Zoom – wandelen – Zoom
 • bellen met collega`s tijdens het wandelen
 • Ontdek wat op dit moment jou energie geeft

De manier om verfrissend contact te hebben met collega`s vanaf jouw eigen werkplek. Je krijgt er energie van. klik hieronder voor meer informatie:

Begeleide versie: Nieuwe Energie – Zoomwandeling – folder- begeleide versie

Wandeling 

Verhalen maken

Als professional ben je vaak bezig met het realiseren van een hoger doel: de missie van het bedrijf waar voor je werkt. Je verliest daarbij jouw eigen groei wat uit het oog.

Hoe ontwikkel jij jezelf? Soms zit je vast in hetzelfde patroon. Neem je de tijd ook niet om eens stil te staan bij jezelf en jouw eigen doelen. Heb je zin in een verfrissende kijk op jezelf en jouw situatie? Tijdens deze wandeling ga je op een heel andere manier gesprekken voeren. 

Tijdens deze wandeling ga je verhalen maken. Huh verhaal maken? Daar moet ik toch heel creatief voor zijn? Dat hoeft helemaal niet! Verhalen maken kan (en doet) iedereen. Door een verhaal te maken, ontspan je en kun je jouw eigen ideeën helemaal tot leven laten komen.

De wandeling zal bestaan uit de volgende onderdelen

 • Mindful wandelen
 • in gesprek met elkaar verhalen maken
 • verrassende ontdekkingen doen over jezelf en jouw leven

Je gaat naar huis met inspiratie en het levert je nieuwe energie op..

Wandeling 

Beleef de natuur

Drukke tijden? Alle ballen hoog houden? Geen tijd voor ontspanning? Een sluimerend stressgevoel? Echt even lekker relaxen en genieten van de natuur? Dat gaan we doen in deze wandeling.

Tijdens deze wandeling ga je in alle rust genieten van het wandelen en de natuur. Door de oefeningen die we onderweg doen kom je aan in het hier en nu. Jouw zintuigen worden geprikkeld en de ontspanning die je ervaart is diep en intens.

De wandeling zal bestaan uit de volgende onderdelen

 • Mindful wandelen (stilte en of gesprek horen beide tot de mogelijkheden)
 • oefeningen om de natuur te ervaren
 • hoe je vaker dieper kunt ontspannen in jouw dagelijkse leven.

Je gaat naar huis met een ontspannen gevoel. En je kunt zelf ook de oefeningen uit de wandeling toepassen in jouw dagelijkse leven, waardoor jij jezelf vaker relaxt voelt.

Wandelingen

Team coaching

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dit geldt ook voor je team. Richt je je op het aanwezige potentieel, dan geef je de ontwikkeling van je team een stevige boost.

Wandelcoaching via de methode Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken) richt zich op de positieve kanten van jouw team. Want je mindset is de ingang om te groeien. 

Tijdens de wandelingen die we met het hele team maken, kijken we niet naar wat het probleem is, maar naar wat de wens is.

We kijken naar welke wensen, dromen en talenten er aanwezig zijn en hoe je deze kunt inzetten. Zodat je met jouw team stappen kunt gaan zetten, echt verder te komen. Hierdoor werk je nog prettiger samen met jouw collega`s.

Bureau Boslucht werkt o.a. voor

 

Welkom in het bos

Lijkt het je nuttig, leuk en verbindend om  jouw team te laten wandelcoachen? De mogelijkheden zijn oneindig. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.